X-SIM eshte dekoduesi i pare ne bote Plug&Play per Iphone 4S. Dekodon te gjitha vesionet duke perfshire edhe iOS 6.1.3
Gjithashtu ne versionin e ri te X-SIM funksionon edhe T-Mobile Germany

Mund ta perdoresh cilen do kartele ne te gjitha rrjetet nuk nevoitet Jailbreak dhe nuk prishet garancioni i telefonit.
Per instruksionet si funksionon mund ta shiqoni videon me poshte.

 

Ne kete Video eshte perdorur Iphone 4S nga Zvicra i operatorit Sunrise. IMSI kodi ndryshon prej operatorit, per me shume informata shiqoni IMSI listen


X-SIM UNLOCK 4S

 

www.xsim-ks.com | 044/139 333 - 045/570 570 - 049/139 333 - 049/575 575 | info@xsim-ks.com